Club reageert op stijlvolle manier op vandalisme gepleegd door RSCA-fans

Blauw-Zwart viert (Club Brugge - Anderlecht)

Alles wat blauw en zwart is, staat op scherp voor de klassieker tegen Anderlecht van vanavond. Al helemaal nu gebleken is dat RSCA-vandalen afgelopen nacht het Jan Breydelstadion flink hebben beklad. Intussen heeft Club een kort, maar bondig statement gepubliceerd. Ook Anderlecht heeft intussen afstand genomen van de vandalenstreken.

28 april 2019 13:31 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.