Club recupereert (basis)pion voor derde PO1-match, maar ziet ook speler uitvallen

©  Club Brugge

Na de laatste training van vandaag maakte Ivan Leko zijn selectie bekend voor de derde topper in play-off 1 tegen Standard. Naar analogie met de voorbije twee matchen bestaat de kern uit 21 spelers.

07 april 2019 21:14 - Meest opvallende naam in het rijtje is die van Benoît Poulain. De Franse centrale verdediger is opnieuw fit en zo beschikt Ivan Leko in het verdedigende compartiment over een extra optie.

Of ervaren rot Poulain zijn vaste stek in de basis opnieuw zal innemen, is echter maar zeer de vraag want Clinton Mata deed het de voorbije twee wedstrijden uitstekend rechts in de driemansverdediging.

In het offensieve compartiment valt er voor de komst van Standard wel een pion weg. Kaveh Rezaei haakte geblesseerd af, voor de Iraanse spits van 5 miljoen euro alweer een domper in een al erg moeilijk eerste seizoen in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.