Clubfans jennen RSCA-fans: “Tegen kleinere ploegen scoren we altijd moeilijker”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft Anderlecht met lege handen naar huis gestuurd. Een krappe, maar enorm deugddoende zege. Niet in het minst na de wansmakelijke actie van een groepje RSCA-fans dat het nodig vond om afgelopen nacht het Jan Breydelstadion te besmeuren. De sportieve revanche is een feit, tot groot jolijt van de blauw-zwarte fans.

28 april 2019 19:39 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.