Clubfans zien terechte nederlaag, maar snappen niks van penalty voor Genk: “Wat VAR ons vandaag flikt, is ongezien”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

De zegereeks van Club Brugge in play-off 1 is abrupt geëindigd. Een onmondig blauw-zwart ging met 3-1 onderuit tegen een scherp en dominant Genk. Al viel er wel wat te zeggen over het tweede doelpunt van de thuisploeg: een discutabele penalty nadat Brandon Mechele de bal tegen de arm kreeg. De FCB-fans begrepen er alvast niks van.

14 april 2019 19:36 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.