Crisis in Brussel, maar: “Anderlecht is niet zo slecht als de resultaten doen uitschijnen”

Voor Club Brugge lijkt het moment ideaal om zwaargewond dier Anderlecht te ontvangen. In Brussel rollen ze immers van de ene crisis in de andere, maar toch is Ivan Leko flink op zijn hoede voor de aartsrivaal. Van onderschatting is hoegenaamd geen sprake.

27 april 2019 16:33 - “Ik heb de wedstrijd van Anderlecht tegen Gent gezien en die tegen ons. Zij zijn niet zo slecht als de resultaten doen uitschijnen. Tegen ons waren ze in de tweede helft zelfs de betere ploeg. Wij waren baas voor rust en zij na rust”, zet Ivan Leko zijn visie over de topper uiteen.

“Het is een ploeg die hier enorm gemotiveerd aan de aftrap zal komen met spelers als Kums, Trebel en Bolasie. Daarnaast heb je ook nog Amuzu, Verschaeren en Saelemaekers, jonge spelers die in een topper absoluut willen tonen dat hun ploeg over kwaliteiten beschikt”, klinkt het respectvol.

“Anderzijds is het voor ons natuurlijk een thuismatch, een reactiematch ook. We willen aan onze supporters tonen dat hier power, energie en passie voor voetbal aanwezig is en dat we er van de eerste tot de laatste minuut alles zullen aan doen om opnieuw een goed Club Brugge te presenteren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.