Danjuma van 5 maanden hel naar de hemel: “Alles wat ik laatste maanden opgekropt had, lag er plots uit”

Arnaut Danjuma ging vijf maanden door een hel, maar op het veld van Anderlecht belandde onze Nederlandse topper eindelijk weer in de hemel. Met een prachtige individuele actie bezorgde hij Club Brugge de verlossende drie punten op het veld van de grote vijand.

06 april 2019 10:22 - Net op het moment dat blauw-zwart hem het hardst nodig had, sloeg de 22-jarige winger keihard toe. En of het vlak na het doelpunt én ook na de match (na)genieten was: “Na een wedstrijd kan ik sowieso niet makkelijk slapen door de adrenaline, maar donderdagnacht ging dat nog moeilijker”, beschrijft Danjuma zijn gelukzalige gevoel in Het Nieuwsblad.

“Samen met een vriend heb ik thuis nog wat nagepraat over de match. Wat lachen, wat schreeuwen. Mijn gsm ontplofte na de wedstrijd, heel veel mensen die mij berichtjes stuurden. Dat is natuurlijk het mooie aan zo’n wedstrijd, iedereen leeft mee”, vertelt onze flankaanvaller.

“Wat er door me heenging? Alles wat ik de laatste maanden opgekropt had, lag er plots uit. Telkens de wedstrijden bekijken, maar het team niet kunnen helpen… Mijn vrienden en ­familie hebben mij wel bijgestaan. Zo’n goal is mijn manier om hen iets terug te geven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.