De vlam nú al in de pan: spelersbus krijgt warme ontvangst van vurige fans

©  Dieter Eelbode

Het is aftellen geblazen naar de aftrap van de klassieker tegen Anderlecht en als de spelers straks even scherp staan als de fans belooft het een memorabele voetbalavond te worden. Een vurige en luidruchtige meute supporters stond de spelersbus immers op te wachten. Qua motivatie kan dit tellen! Come on you Blues!

28 april 2019 15:50 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.