Dennis in vorm van zijn leven en dat mocht speler van Standard hier aan den lijve ondervinden

Twitter Club Brugge

Uitblinkers bij de vleet tegen Standard, maar als er één speler is die toch weer net dat tikkeltje extra magie bracht dan wel Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse winger scoorde voor de tweede match op rij en was met zijn kwieke dribbels een ware gesel voor de Luikse defensie.

09 april 2019 16:34 - Zijn knappe en bovenal onhoudbare kopbalgoal was een hoogtepunt, maar wat dan gezegd van onderstaand poortje uit de tweede helft? Los door de beentjes van een verbouwereerde Gojko Cimirot, tot groot jolijt van de van de pret kirrende blauw-zwarte aanhang. Graag meer van dat Dennis, te beginnen aanstaande zondag op het veld van leider Genk!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.