Dennis spreekt duidelijk taal: “We zijn verplicht te winnen in Anderlecht”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge maakte veel indruk tegen KAA Gent en won met 3-0. Emmanuel Dennis speelde een sterke wedstrijd en keek na afloop alvast vooruit naar de match tegen RSC Anderlecht.

01 april 2019 06:43 - Club Brugge kon al sinds 1998 niet meer winnen op het veld van rivaal Anderlecht. Dennis heeft er na de prestatie van tegen KAA Gent veel vertrouwen in. “We zijn verplicht om te winnen in Anderlecht”, begint de vleugelspeler tegenover Het Laatste Nieuws.

“In principe moeten we alle play-offwedstrijden winnen. Het is al meer dan twintig jaar geleden dat het ons daar gelukt is, maar geen enkel record houdt eeuwig stand. We gaan alvast voor de zege”, aldus Dennis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.