Denswil draait niet rond de pot na slappe prestatie: “Ik voel mij kut” en “Er lukte helemaal niks vandaag”

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Voor Stefano Denswil was het een avond om snel te vergeten, daar in de Luminus Arena. Onze defensieve sterkhouder lag met nonchalant inspelen aan de basis van de 1-0 en had het niet onder markt met de Japanner Junya Ito. Na afloop zocht de Nederlander dan ook geen excuses voor de slappe individuele en collectieve vertoning.

15 april 2019 19:57 - “Dat we werden weggespeeld? Dat ben ik met je eens. Ik denk dat we in de eerste helft nog geen vijf ballen konden rondspelen. We waren ook te slap in de duels en hebben vrij weinig gecreëerd. Net dat deden we de voorbije wedstrijden wél. Vandaag lukte er eigenlijk helemaal niks”, sakkerde een eerlijke Denswil bij Play Sports.

Onze linksvoetige verdediger deelde zelf ook in de malaise, vooral het eerste doelpunt was een weggevertje: “Daar voel ik mij natuurlijk niet lekker bij. Je probeert van achteruit een oplossing te zoeken, maar de bal wordt onderschept en gaat erin. Uiteraard voel je je dan kut. Ik was de persoon die die bal gaf, dan kan je niet zeggen dat je je lekker voelt en nu nog steeds niet want dit hoefde niet te gebeuren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.