Denswil over zalige ingeving die bijna assist van het jaar werd: “Siebe zei dat hij mij zal moeten trakteren”

© Play Sports

Stefano Denswil deed zondag heel wat monden openvallen met een ronduit geniale ingeving waarmee hij de bal door de beentjes van Timothy Derijck van AA Gent stak. Na afloop mocht een van de vele uitblinkers dan ook een woordje uitleg geven over zijn poortje.

03 april 2019 10:27 - “Op training doe ik dat wel vaker: als iemand druk op mij zet, proberen de bal door zijn beentjes te spelen. Dat ie zo door zijn benen zou gaan, was ook niet mijn bedoeling, maar ik zag Siebe wel staan. Het is een leuk momentje, maar ik ben vooral blij dat we vandaag gewoon hebben gewonnen”, blijft Denswil bescheiden bij Play Sports.

“Op zo’n avond is het natuurlijk dubbel genieten. Dat het uiteindelijk goed is gelukt, is prachtig. Alleen jammer dat Siebe het doelpunt niet maakt. Hij zei dat hij mij zal moeten trakteren want dat die bal er gewoon in moest. Dit komt een beetje van vroeger, van het pleintjesvoetbal”, verklapt Denswil.

“Dat doen we nu nog steeds wel eens, maar dat kan je niet altijd laten zien. Ik ben een verdediger en mijn eerste taak is verdedigen. Als je echter af en toe jouw steentje kunt bijdragen in de aanval is dat mooi meegenomen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.