Dikke tegenvaller: Club moet het zondag in Gent doen zonder man in topvorm

(VIDEO'S) - Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

Bij Club Brugge hadden ze gisteren weer alle redenen om te juichen, maar toch was er een kleine domper op de blauw-zwarte feestvreugde: de derde gele kaart van Clinton Mata. Onze 26-jarige Angolese verdediger is bijgevolg geschorst voor de lastige trip naar Gent.

29 april 2019 18:10 - Mata presteert al weken op bijzonder hoog niveau en heeft zijn draai helemaal gevonden op rechts in de driemansachterhoede. Dat hij uitgerekend in de Ghelamco Arena zal ontbreken, zal trainer Ivan Leko ongetwijfeld de nodige kopzorgen bezorgen.

Door de schorsing van de defensieve sterkhouder is de kans groot dat Benoît Poulain zijn rentree mag vieren. Al is ook Sofyan Amrabat – afgelopen weekend niet in de selectie na een onfortuinlijke elleboog op training van Krépin Diatta – een optie om Clinton Mata te vervangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.