Doelman uit eerste klasse onthult: “Club enige ploeg waarmee ik gesproken heb, maar ze kozen voor Letica”

Vorige zomer haalde Club Brugge met Karlo Letica een Kroatisch toptalent in huis dat gegeerd werd door tal van Europese (top)clubs, maar voor hetzelfde geld was niet Letica, maar wel Hendrik Van Crombrugge van KAS Eupen onze nieuwe doelman geweest.

21 april 2019 13:33 - “Er werd vooral veel gespeculeerd in de media, maar Club Brugge is de enige ploeg waarmee ik gesproken heb. Ik zat vorig jaar met Vincent Mannaert rond de tafel, maar zij kozen uiteindelijk voor Letica”, vertelt Van Crombrugge in Het Belang van Limburg.

“Verder was er geen concreet voorstel. Enkele ploegen informeerden al opnieuw. De ene al concreter dan de andere. Mijn makelaar houdt zich daarmee bezig”, klinkt het bij het betrouwbare sluitstuk van Eupen.

De 25-jarige Van Crombrugge heeft er alweer een ijzersterk seizoen opzitten en lijkt nu helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging: “De club weet dat ik een transfer wil. Ik wil bewijzen dat ik een stap hogerop aankan. De tijd om te vertrekken is gekomen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.