Doelman van Genk toont zich van zijn beste kant: “Alle respect voor de fans van Club Brugge”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

De spanning is te snijden voor de topper tussen leider Genk en jager Club Brugge. Limburgse fans lieten de voorbije dagen al duidelijk verstaan dat ze op scherp staan voor de komst van blauw-zwart – zeker na de affaire-Malinovskyi – maar de doelman van Genk onttrekt zich aan de vijandigheden.

14 april 2019 12:28 - “Ik dacht dat ik het in Keulen hoorde donderen toen ik het voorstel van zeven speeldagen schorsing hoorde. De beelden zijn duidelijk, dit was een ongelukkig, onvrijwillig contact”, oordeelt Danny Vukovic in Het Belang van Limburg.

“Ik ben vrij actief op de sociale media. Instagram en Twitter. Wel, alle respect voor de fans van Club Brugge. Ook zij begrepen deze beslissing niet en pleitten ervoor dat beide ploegen zondag op volle sterkte zouden kunnen aantreden”, klinkt het eerlijk bij het Australische sluitstuk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.