Dubbel goed nieuws in aanloop naar clash met Anderlecht, maar ook onverwachte afwezige

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Morgenavond kijkt Club Brugge in een ongetwijfeld zinderend Jan Breydel de grote vijand uit Brussel in de ogen. Voor de komst van Anderlecht selecteerde Ivan Leko 21 spelers. Opvallend in positieve zin is alvast de beschikbaarheid van twee twijfelachtige spelers.

27 april 2019 19:13 - Er waren de voorbije week flink wat twijfels omtrent de fysieke paraatheid van Stefano Denswil en Wesley Moraes, maar beide basisspelers en sterkhouders konden gisteren probleemloos de groepstraining afwerken en zijn dus fit voor de kraker tegen Anderlecht.

Minder goed nieuws is wel dat Sofyan Amrabat ontbreekt. Wat er precies aan de hand is met de krachtige en polyvalente middenvelder, die tegen Genk en Antwerp nog sterk inviel, is niet duidelijk. Bekijk en ontdek hieronder de volledige selectie voor Club-Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.