FCB-fan geniet met volle teugen van zijn ploeg: “Het is een streling voor het oog om Club aan het werk te zien”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

De supporters worden tegenwoordig verwend bij Club Brugge. De eerste drie wedstrijden in play-off 1 werden immers glansrijk – okay, er was die mindere tweede helft in Anderlecht – gewonnen. 10 goals in 3 keer 90 minuten, straffe kost. Een mens zou voor minder genieten.

13 april 2019 12:47 - En dat doet Jim Neyt, de in blauw-zwarte kringen welbekende Clubblogger, dan ook met volle teugen: “Was het dinsdagochtend bij u ook even flink in de ogen wrijven bij het ochtendgloren om een nieuwe dag te starten? Om even later te beseffen, wat heb ik weer een vintage Club aan het werk gezien”, klinkt het in een bevlogen blogpost.

“Fantastisch, toch! Die flanken alleen al die wervelen en ongrijpbaar zijn voor de verdediging. De magie die sommige spelers op de mat durven te brengen waar men met open mond naar zit te staren. Denk maar aan Stefano Denswil tegen de Buffalo’s, weergaloos”, schrijft Jim Neyt. Lees HIER zijn volledige schrijfsel over onze geliefde club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.