FOTOREEKS: fans geven spelers laatste duwtje in de rug voor topper tegen Genk

© Glenn Bogaert

De spelers en technische staf van Club zijn vandaag al afgereisd naar Genk met het oog op de topper van morgen. Blauw-zwart hoopt zich zo in optimale omstandigheden voor te bereiden op de clash. Na de laatste training kwamen de fans hun blauw-zwarte helden nog even uitwuiven.

13 april 2019 20:44 - Na een allerlaatste oefensessie – die niet al te veel tijd meer in beslag nam – stapten de troepen van trainer Ivan Leko omstreeks half zes de bus op om een kwartiertje later aan te zetten richting Genk. Uiteraard gebeurde dat onder het oog van nieuwsgierige supporters die de gefocuste spelers nog een laatste duwtje in de rug wilden geven. Bekijk hieronder onze fotoreeks.

© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert
© Glenn Bogaert

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.