Geert De Vlieger snoeihard voor VAR die Club zuivere penalty onthoudt op Antwerp

Geert De Vlieger (analist)

Spelers en fans begrepen er niks van en ook bij de analisten was er onbegrip voor het feit dat Club vroeg in de partij op de Bosuil geen penalty kreeg voor een schop van Jelle Van Damme op woelwater Loïs Openda. Vooral Geert De Vlieger spaarde zijn kritiek niet.

22 april 2019 23:58 - “Waarom de VAR hier niet ingrijpt? Dat snap ik ook niet, het is altijd penalty. Al-tijd penalty! Dat Openda niet meer aan die bal kan, doet er uiteindelijk niet toe. Zijn enige intentie is om Openda van de bal weg te houden en hij doet het op een foutieve manier”, foetert De Vlieger.

“Er is maar één conclusie mogelijk en dat is een penalty. Je zit daar in dat busje wel iets te doen en niet alleen op de airco te letten, zo lijkt mij. Zo’n VAR moet niet kijken hoe laat het is en of het nog vroeg in een wedstrijd is, hij moet gewoon het reglement toepassen”, klinkt het bij Play Sports.

“De videoref moet zien dat Van Damme zijn tegenstrever Openda onderuit schopt. Hop, penalty! De bal moet op de stip gelegd worden. Het is toch niet moeilijker dan dat? Waarom er niks gebeurt? Omdat de VAR zit te slapen, zo simpel is het”, is onze ex-doelman niet mals voor de mannen in het busje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.