Geheim wapen Danjuma helemaal terug: “Ben van plan om nog een paar keer toe te slaan in de play-offs”

© Glenn Bogaert

Zijn seizoensbegin was verbluffend, maar toen kwamen die vijf ellendige maanden van blessureleed. Gelukkig is Arnaut Danjuma net op tijd weer terug fit om Club te helpen in de titelstrijd. Afgelopen donderdag tegen Anderlecht sloeg hij al een eerste keer fameus toe.

08 april 2019 10:37 - “De ontlading was enorm, een soort ontploffing in mijn lichaam na alles wat ik de afgelopen maanden heb meegemaakt. En dat we voor het eerst in 21 jaar konden winnen op Anderlecht, maakte mijn doelpunt extra mooi. Nu, ik ben nog lang niet klaar. Ik teer niet op oud succes. Ik ben van plan om nog een paar keer toe te slaan in de play-offs”, klinkt het in HLN.

“De zwakkere plekjes in mijn lichaam zijn intussen versterkt, maar het was pijnlijk om de ploeg te zien spelen. Het knaagde aan me dat ik niet kon meedoen. Te meer omdat het allemaal iets langer geduurd heeft dan verwacht. Gelukkig ligt dat hoofdstuk nu achter me. Net op tijd, want dit zijn de mooiste weken in België”, aldus onze Nederlandse sensatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.