Genkfans viseren Club op sociale media: “Het hele stadion moet vuur spuwen op deze laffe vieze club”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dat er zondag flink wat op het spel staat in de Luminus Arena staat buiten kijf, maar bepaalde fans van KRC Genk drijven de rivaliteit met volgende tegenstander Club Brugge wel heel erg op de spits.

09 april 2019 22:29 - Zo is er op Facebook flink wat te doen over een wel heel erg agressieve post van Racing Genk Culture, gericht tegen blauw-zwart. “Genkies, belangrijke boodschap voor zondag! Dan moet en zal de Genkse hel branden. Het hele stadion moet vuur spuwen op deze laffe vieze club”, klinkt het in weinig fraaie bewoordingen aan ons adres.

“Laten we dat ingebeelde clubje uit De Vlaanders terug naar De Vlaanders sturen met een pak slaag om de oren. Club moet afzien, knikkende knieën, angstzweet op hun voorhoofd, schaamte in hun arrogante blik!” En daar blijft het niet bij, op blauw-witte fora roept men ook op tot fysiek geweld tegen onze spelers en bussen én zelfs tot een heuse veldbestorming.

Facebook Racing Genk Culture
Het Genk forum

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.