Heeft Ivan Leko flinke uitschuiver gemaakt op slecht moment? Bart Verhaeghe reageert

Bart Verhaeghe speech

Ivan Leko liet zich in de aanloop naar de match tegen AA Gent ontvallen dat hij al een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Een markante uitspraak die deed vermoeden dat de Kroaat straks afscheid neemt van de club van zijn hart. Een ongelukkige slipper op een slecht moment? Bart Verhaeghe geeft er zijn mening over

13 april 2019 18:42 - “Het is niet de bedoeling om daar nu in de play-offs over te praten aangezien je wedstrijd per wedstrijd jouw groep in de beste omstandigheden moet klaarstomen om voor de zege te gaan. Of de timing niet geslaagd was? Op persconferenties worden veel vragen gesteld en dat wordt dan allemaal uitvergroot”, reageert Bart Verhaeghe in Kantine.

Of Ivan dat beter niet gezegd had? Ik weet het niet. Ivan is een jonge coach en ik heb er echt begrip voor dat je soms misschien eens dingen zegt die je je achteraf beklaagt. Hij zegt ook heel veel goeie dingen, hé. Dat kan gebeuren. Het is voor ons in de werking in ieder geval geen issue of probleem want wij weten heel duidelijk van elkaar wat we afgesproken hebben. Het respect is bijzonder groot naar elkaar toe en we gaan na het seizoen als twee volwassen partijen aan tafel zitten”, klinkt het sereen.

Bij Club Brugge blijft het dan ook opvallend rustig: “Dat is ervaring, denk ik. Wij hebben die doorheen de jaren opgebouwd. We weten hoe we moeten omgaan met de waan van de dag. Een waanzinnige overwinning of een heel zware nederlaag raakt niet altijd fundamenteel aan jouw werking. Je moet daar nuchter in blijven en als je dat doet dan kan je daar best mee leven.”

De slotsom is duidelijk: “Wat er gebeurd en gezegd is op die persconferentie is vandaag geen issue in de spelersgroep of in de technische staf en ook niet tussen bestuur en trainer”, verzekert onze voorzitter bij Play Sports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.