Hein Vanhaezebrouck: “Anderlecht is de top niet meer, momenteel is Club Brugge veel groter”

Hein Vanhaezebrouck en Club Brugge stonden in het verleden geregeld lijnrecht tegenover elkaar, maar nu de ex-coach van AA Gent en Anderlecht vrijuit kan spreken over zijn turbulente periode in Brussel komt hij wel heel erg verrassend uit de hoek.

02 april 2019 21:47 - De 55-jarige werkloze trainer spreekt voor het eerst sinds zijn ontslag bij paars-wit en laat geen spaander heel van Anderlecht en in het bijzonder voorzitter Marc Coucke. “Anderlecht is de top niet meer, vind ik. Momenteel is Club Brugge veel groter”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Zij zijn dé club van de voorbije vijf jaar, al hebben ze ginder in het begin ook niet alles juist gedaan, met hun liniecoaches, en zo”, aldus Vanhaezebrouck.

En die liet over blauw-zwart ook het volgende optekenen: “Ik had bij Anderlecht té weinig kwaliteit om ons voetbal te laten renderen. Brugge, die hebben met Vanaken een heel goeie 10 en met Wesley een heel goeie 9.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.