‘Horvath wekt interesse uit buitenland, Club dacht aan Mignolet als vervanger’

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Ethan Horvath is bezig aan een sterk seizoen en ook in de play-offs haalt de Amerikaanse doelman een uitstekend niveau. Geen wonder dat buitenlandse clubs zo stilaan aan zijn mouw trekken. Als eventuele vervanger van de 23-jarige Horvath dacht Club aan Simon Mignolet.

30 april 2019 18:38 - De 31-jarige Mignolet heeft het in Liverpool zo stilaan gehad met zijn statuut van bankzitter en is op zoek naar spelvreugde. Die zou hij dus in eigen land kunnen terugvinden bij blauw-zwart, ware het niet dat de Rode Duivel te duur uitvalt voor Club.

Volgens Het Laatste Nieuws haakte de uittredende landskampioen af nadat de makelaar van de nummer twee van The Reds en de Belgische nationale ploeg het prijskaartje en de loonvoorwaarden bekendmaakte. Mignolet zou zo’n vijf miljoen euro moeten kosten, maar vooral: hij verdient momenteel zo’n 100.000 euro op Anfield Road.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.