“Indrukwekkend, het zegt alles over wat voor een machine Club Brugge is”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge bracht afgelopen maandag de fans nog maar eens in vervoering met een klinkende overwinning en ook de analisten hadden na afloop niks dan lof voor het imponerende blauw-zwart.

10 april 2019 20:03 - “Noem maar eens dé uitblinker van Club Brugge. Ze waren al-le-maal goed. Ik overdrijf niet. Geen enkele speler was de mindere van zijn tegenstander. Het zegt alles over wat voor een machine dit Club is. Indrukwekkend. Deze ploeg is sterker dan het kampioenenelftal van vorig seizoen”, meent Marc Degryse.

“Met Wesley als een blok beton die zijn belagers zo van zich afschudt – hij verloor geen bal. Met Vanaken als echte regisseur. Met Schrijvers die snelheid en finesse combineert. Met Mata die zich qua uitvoetballen en lopen de betere toont van Poulain. En met Rits: uitblinker in de schaduw. Ga zo maar door”, aldus de huisanalist van Het Laatste Nieuws.

“Club heeft op het juiste moment de juiste vorm te pakken. Het trekt op volle toeren naar Genk. Een betere vorm is onmogelijk. De omstandigheden zijn ideaal. Iets wat Club zelf heeft afgedwongen”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.