Is er een sfeerprobleem bij Club Brugge? “Ze zijn geen seconde te horen geweest”

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

Wie Club Brugge zegt, denkt meteen aan een kolkende Engelse sfeer, maar de laatste tijd weerklinkt er geregeld kritiek op de ambiance in Jan Breydel. En dat is niet alles: ook de vocale prestaties op verplaatsing krijgen nu een serieuze veeg uit de pan. Zo zouden de fans van blauw-zwart op de Bosuil amper te horen geweest zijn.

25 april 2019 09:43 - “Met alle respect, maar voor het uitvak heb ik geen goed woord over. Met een bomvol uitvak en een trommel verwacht je op zijn minst dat Club Brugge de rivaal het vuur vocaal aan de schenen zou leggen, maar ze zijn geen seconde te horen geweest”, klinkt het bij groundhopper Roman De Lange, die de match op de Bosuil bijwoonde, in een blogpost.

“Uiteraard werd ze dit onmogelijk gemaakt door de bloedfanatieke Antewerpenaren, maar ook op de momenten dat je ze had kunnen of moeten horen zat het er gewoon niet in”, is de behoorlijk vernietigende commentaar. Lees HIER het volledige betoog van de kritische voetbalfan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.