Jan Ceulemans over het fameuze DNA van Club Brugge: “Dat is een groot verschil met Anderlecht”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Wie is er beter geplaatst dan Jan Ceulemans om te spreken over het DNA van blauw-zwart. Ons minzaam monument weet als geen ander welke waarden belangrijk zijn voor de supporters van Club Brugge.

19 april 2019 12:17 - “Club Brugge, dat is inzet en mentaliteit. Een type als Wesley: een sterke beer die er altijd voor gaat. Of Ruud Vormer: een opstoker die er zijn kop voor legt. Zelfs als het minder loopt, gaat hij elke match tegenaan. Daarom is hij ook zo populair”, vertelt Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad.

“Ook Hans Vanaken straalt voor mij het DNA van Club Brugge uit. Hij is in vele matchen bepalend. Ivan Leko heeft de juiste keuze gemaakt door Refaelov en Vazquez weg te sturen en van Vanaken de enige spelmaker te maken. Dat heeft zijn vertrouwen de hoogte in gejaagd”, aldus de Caje.

“Als de spelers ervoor gaan is het al voldoende voor de supporters. Dat is een groot verschil met Anderlecht waar er ook gewonnen moet worden in stijl”, merkt de drievoudige Gouden Schoen op.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.