Jan Mulder stomverbaasd over uitspraak Vormer: “Dat kan je niet serieus nemen”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Ruud Vormer sprak zondag na de match tegen Anderlecht met veel respect over de pover acterende tegenstander, tot grote ontsteltenis van Play Sports-analist Jan Mulder. Die geloofde zijn ogen en oren niet.

30 april 2019 21:12 - De 30-jarige kapitein van Club Brugge kreeg voorgelegd dat blauw-zwart niet bepaald over Anderlecht heen walste, zoals velen dat misschien net wel verwacht hadden.

“We hebben het wel nog altijd over Anderlecht hé, met stuk voor stuk goeie spelers. Zij spelen ook hun spel en het zijn ook voetballers. Zo makkelijk is het niet. Een vertrouwenscrisis bij hen? Het is altijd makkelijk praten, het is gewoon een goed team met aardige spelers zoals Kums en Trebel.”

Jan Mulder wist in de studio van Play Sports niet wat hij hoorde en reageerde prompt: “Hij wil Anderlecht natuurlijk niet afbranden en dat is in zekere zin ook sympathiek, maar serieus nemen, doen we dat niet. Over het algemeen spreekt Ruud altijd erg realistisch en leuk, maar Anderlecht is géén goeie ploeg.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.