Kritiek na verlies in Genk: “Was het hoogmoed, misplaatste arrogantie of een collectieve offday?”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Met 9 op 9 trok Club Brugge afgelopen zondag naar Genk, maar in de Luminus Arena bleef er niks meer over van het flitsende blauw-zwart van de eerste drie matchen in play-off 1. Ook analist Wim De Coninck zag de uittredende kampioen slap voor de dag komen en is kritisch.

18 april 2019 17:00 - “Was het hoogmoed, misplaatste arrogantie of gewoon een collectieve offday, zoals Leko achteraf stelde? Feit is dat op Genk de eerder als zwakke schakel genoemde Horvath de beste Bruggeling was. Buiten de strafschop van Vanaken slaagde Club er niet in ook maar één keer tussen de palen te trappen”, analyseert de ex-doelman in Sport/Voetbalmagazine.

“Veel vragen en twijfels opeens bij de gedoodverfde favoriet na de euforie van de eerste drie wedstrijden. Een op alle vlakken beter voorbereid en gefocust Genk legde Clubs zwakheden bloot, verrassend genoeg vooral op het vlak van wedstrijdmentaliteit, loopvermogen en duelkracht, normaal troeven van Club Brugge”, merkt De Coninck op.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.