Leko blijft er vol voor gaan: “Het is een kwestie van vertrouwen en geloof want in voetbal kan alles”

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Ivan Leko is niet het type coach dat snel de handdoek gooit en dus blijft onze Kroatische trainer geloven in én dromen van een tweede opeenvolgende landstitel. Dat liet hij gisteravond verstaan na de 1-0 zege tegen Anderlecht die Club op zes punten van Genk houdt.

29 april 2019 08:17 - “Voor mij persoonlijk en voor alle mensen binnen de club betekent die tweede plaats niks, behalve dan misschien een ticket voor de Champions League. Hier in Brugge spelen we alles of niks”, vertelde de T1 voor de camera’s van Play Sports.

“Ik denk dat 13 op 18 na zes wedstrijden een fantastisch rapport is, maar niemand had verwacht dat Genk het zo goed ging doen met 15 op 18. Dat is een fantastisch resultaat”, erkent een grootmoedige Ivan Leko.

“Die 13 op 18 is een record voor Club Brugge in die 10 jaar dat de play-offs bestaan. We zijn goed in deze play-offs en tonen dat we kwaliteiten hebben en dat we tegen elke ploeg iets kunnen doen. Nu is het een kwestie van geloof en vertrouwen, in voetbal kan namelijk alles”, aldus de Kroaat.

“Zes punten goedmaken met nog vier matchen te gaan, is op rationeel vlak een moeilijk verhaal, maar als je kan duwen en doorgaan, weet je maar nooit. Tot in de laatste seconden kan er nog iets gebeuren in jouw voordeel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.