Leko is overtuigd: “Het Club Brugge van de eerste drie matchen heeft nog kans om kampioen te worden”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Na drie topmatchen en een perfecte 9 op 9 stond Club Brugge ineens op een puntje van Genk, maar een 1 op 6 later lijken de titelkansen van blauw-zwart flink gedecimeerd. En toch blijft Ivan Leko geloven dat het kan, maar dan moet zijn ploeg zondag wel uit een ander vaatje tappen.

26 april 2019 15:39 - “Wij moeten er gewoon alles aan doen om die wedstrijd te winnen. We wisten op voorhand dat als je in Antwerp op zeven punten van Genk belandt, dat het gedaan is en als je op zes punten komt dat het ook bijna gedaan is, maar in voetbal kan alles”, blijft Leko strijdvaardig.

“Ik wil zondag een reactie zien, ik hoopte die eigenlijk al te zien op Antwerp. Het was iets beter dan in Genk, maar niet 100% en nu krijg je een klassieker tegen Anderlecht voorgeschoteld. Als die niet genoeg motivatie schenkt dan weet ik niet wat wel voor extra motivatie kan zorgen”, aldus de trainer tijdens zijn perspraatje.

“Zes punten is natuurlijk veel, maar het is tegelijkertijd ook niet veel. Ik heb enkele dagen geleden tegen mijn spelers gezegd: ‘Het Club Brugge van de eerste drie matchen in de play-offs heeft nog kans om kampioen te worden, maar het Club Brugge van de laatste twee wedstrijden zeker niet.'”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.