Leko jaagt vlam nog wat extra in de pan: “Hebben onze twaalfde man echt nodig maandag”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Tegen AA Gent zat de sfeer er al dik in op Jan Breydel en ook op Anderlecht deden de Clubfans hun duit in het zakje. Tot grote tevredenheid van Ivan Leko, die hoopt dat de supporters van blauw-zwart ook morgen weer voor een daverend gekkenhuis zullen zorgen.

07 april 2019 09:56 - “We gaan er alles aan doen om te winnen, samen met onze fans. We hebben onze twaalfde man echt nodig en voelen hun steun op het veld. Iedereen kijkt uit naar de sfeer maandag”, laat Leko optekenen op de officiële website.

De Kroatische coach is op zijn hoede voor het uitgekookte Standard:
“De Luikenaars hebben een sterke kern. Ze hebben individuele klasse en kunnen flitsend voetbal spelen. Natuurlijk kennen we elkaar al goed, dus ik verwacht weinig verrassingen op maandag”, meent onze trainer.

“Wel ben ik er zeker van dat Standard sterk voor de dag zal komen, met Michel Preud’homme en Emilio Ferrera hebben ze twee trainers die perfect weten hoe ze zo’n belangrijke wedstrijd moeten voorbereiden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.