Leko over VAR-blunders: “Ik kijk altijd eerst kritisch naar wat wij gedaan hebben en pas daarna naar iemand anders”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Gent)

De ontgoocheling bij spelers en technische staf was groot na de dubbele VAR-blunder van de voorbije weken. Club Brugge werd twee keer fors benadeeld, maar Ivan Leko benadrukte na Genk en Antwerp vooral ook het falen van zijn eigen ploeg en die lijn houdt hij consequent aan.

26 april 2019 19:46 - “Of ik ontgoocheld ben? Ja, ik had meer verwacht van mijn ploeg. Ik heb mijn gedacht gezegd: tijdens de rust, net na de match en ook in de analyse na de match. Je moet gewoon open en eerlijk zijn. We hebben niks aan een mooi verhaal. Ik zeg gewoon rechtuit wat ik denk”, maakt Leko duidelijk.

“In de eerste drie matchen van de play-offs waren wij top, sensationeel, fantastisch en ongelooflijk goed en in de twee matchen die volgden waren we soft, plat en niet op het niveau van wat een toekomstige kampioen moet zijn”, is de Kroatische coach eerlijk in zijn analyse.

“Er zijn natuurlijk de excuses van die penaltyfases, dat is ook de realiteit. Maar als trainer en persoon kijk ik altijd eerst kritisch naar wat wij gedaan hebben en pas daarna kijk ik naar iemand anders.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.