Leko toont zich groots in de nederlaag én roept penalty niet in als excuus: “Dik verdiende zege voor Genk”

Op de 3-1 zege van Genk valt weinig aan te merken, dat moest ook een eerlijke Ivan Leko toegeven na de match. Onze Kroatische coach zocht geen excuses en wilde ook niet klagen over de discutabele penalty die de Limburgse leider in de tweede helft een 2-1 voorsprong bezorgde.

14 april 2019 21:55 - “Het is een dik verdiende overwinning voor Genk. Ze waren van de eerste tot de laatste minuut beter qua power, duels en efficiëntie. Genk speelde zoals Club dat normaal gezien doet, met heel veel grinta. We wilden het te mooi doen, wonnen geen tweede ballen en voetbalden niet verticaal genoeg waardoor we te weinig kansen afdwongen”, aldus een eerlijke Leko.

“Dit is een erg slecht moment om een mindere match te spelen want er vielen vandaag dubbele punten te rapen. Iedereen was heel erg gefocust op training, niemand had dus zo’n zwakke prestatie verwacht.”

Over de penaltyfase wilde Leko geen polemiek starten: “Ik heb het niet gezien, maar we moeten het vertrouwen geven aan de scheidsrechter en aan de VAR. Het is erg pijnlijk om toe te geven, maar het is wel een verdiende overwinning van Genk”, analyseert een nuchtere Leko.

“Er volgen nog zes wedstrijden en we zullen er alles aan doen om alsnog die titel te pakken. Ik heb nog altijd het volste vertrouwen in mijn ploeg. Volgende week maandag tegen Antwerp zullen we een reactie tonen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.