Leko: “Zeven weken full gas gaan, attack and attack”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft zijn start in Play-Off 1 niet gemist. Blauw-Zwart hoopt zijn titel te prolongeren en coach Ivan Leko maakte na afloop dan ook zijn intenties duidelijk.

01 april 2019 07:19 - De Kroaat was tevreden met zijn ploeg na de 3-0 tegen KAA Gent. “Ik ben superblij met wat ze getoond hebben. Ook de supporters. Wat heb ik genoten”, wordt de oefenmeester geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De intenties van Leko voor de komende weken zijn ook duidelijk. “De eerste etappe is genomen. Nog negen te gaan. Er is geen tijd om te rekenen. We staan vier punten achter op Genk. We moeten gewoon nog zeven weken full gas gaan. Attack and attack.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.