Met deze rake woorden zette Vincent Mannaert speelvogel Dennis aan tot nieuwe glansprestatie

© Club Brugge

Emmanuel Dennis is voorlopig de meest opvallende Clubspeler in play-off 1. De Nigeriaan heeft na drie matchen al twee goals en twee assists op zijn conto staan en dat hij tegen Standard opnieuw een knalprestatie afleverde, daar zit Vincent Mannaert voor iets tussen.

10 april 2019 19:48 - In een nieuw filmpje dat ons een blik gunt achter de schermen bij blauw-zwart zien we hoe onze CEO het onvoorspelbare goudhaantje Dennis apart neemt om flink op hem in te praten en hem tot op het bot te motiveren.

“Dit is de sleutelmatch, vandaag. Doe gewoon wat je de laatste wedstrijden hebt gedaan. Jij kunt op aanvallend vlak elke wedstrijd bepalen. Elke wedstrijd! Maar breng opnieuw dezelfde kracht, net zoals bij de vorige twee matchen. Blijft gefocust en geloof, geloof, geloof! Oké? Ja? Ben je klaar?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.