Moet Leko in Genk slap presterende speler afvoeren? Franky Van der Elst geeft zijn kijk op de zaak

Franky Van der Elst (analist)

Ivan Leko leek zijn typeploeg gevonden te hebben, maar na de nederlaag in Genk zullen er misschien toch wat koppen rollen. Vooral op de flanken lijkt een wissel in de pijplijn te zitten.

16 april 2019 21:21 - Emmanuel Dennis en Krépin Diatta beleefden in de Luminus Arena niet bepaald hun beste avond. Eerstgenoemde werd twintig minuten voor tijd vervangen door de alsmaar nadrukkelijker op de poort van de basiself bonkende Arnaut Danjuma. Die is zo stilaan weer helemaal de oude.

Moet Ivan Leko ingrijpen tegen Antwerp of toch het vertrouwen schenken aan het Nigeriaanse woelwater Dennis, die drie matchen indruk maakte op de rechterkant. Franky Van der Elst: “Ivan Leko staat voor een moeilijke keuze. Stel dat hij voor Danjuma kiest in de plaats van Dennis of Diatta, dan moet het er wel boenk op zijn”, meent ons clubicoon.

“Ik begrijp dat de speler zelf staat te popelen om nog eens aan de aftrap te staan, maar je weet niet zeker wat Danjuma zal brengen. Hij moet als het ware de pannen van het dak spelen want anders raak je aan Dennis zijn vertrouwen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.