Never change a winning team: Ivan Leko trekt ten oorlog met zelfde kern die Gent pak rammel verkocht

© Club Brugge

Terwijl iedereen met een blauw-zwart hart nog met volle teugen aan het nagenieten is van die heerlijke pot van zondag zit de volgende grote opdracht in play-off 1 er al aan te komen. Ivan Leko maakte zopas dan ook zijn selectie bekend voor de immer lastige trip naar Anderlecht.

03 april 2019 12:09 - Opmerkelijk selectienieuws valt er alvast te niet te rapen in Jan Breydel want onze coach trekt naar Brussel met dezelfde 21 spelers die afgelopen weekend geselecteerd werden voor de eerste thuismatch in play-off 1 tegen AA Gent.

Never change a winning team, dat lijkt meer dan ooit het devies. Dat betekent dat Marvelous Nakamba, Matej Mitrovic, Thibault Vlietinck en Benoît Poulain nog steeds ontbreken. Benieuwd dan ook of Clinton Mata opnieuw zal uitgespeeld worden als (rechter) centrale verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.