Onvoorstelbaar maar waar: VAR eist weer hoofdrol op in nadeel van Club Brugge

© Play Sports

Club Brugge heeft moeten zwoegen, maar heeft Anderlecht toch met 1-0 gevloerd in een duel waarin de VAR alweer een hoofdrol leek op te eisen. Vlak voor rust keurde die immers een doelpunt van Wesley af voor buitenspel. Erg dubieus. Gelukkig zorgde onze Braziliaanse spits een kwartier voor tijd toch voor de verdiende verlossing.

28 april 2019 19:18 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.