Openda verkozen tot Belofte van het Jaar op het Gala van de Belgische Leeuw

Mehdi Carcela is uitgeroepen tot winnaar van de Belgische Leeuw, de beste voetballer van Arabische afkomst in de Jupiler Pro League. Loïs Openda werd verkozen tot Belofte van het Jaar en Hamide Lamara won Trainer van het Jaar.

30 april 2019 08:14 - Club Brugge-talent Openda is in het Birmingham Palace verkozen tot Belofte van het Jaar op het Gala van de Belgische Leeuw. Hij volgt Moeskroen-middenvelder Selim Amallah op. Hij eindigde voor Bilal Chibani (Moeskroen) en Amine Benchaib (Lokeren). Openda heeft een Congolese vader en een Frans-Marokkaanse moeder.

In de categorie Trainer van het Jaar werd Hamide Lamara verkozen tot winnaar. Interim-trainer bij RSC Anderlecht Karim Belhocine werd tweede en T2 van STVV Issame Charai werd derde. Lamara is de hoofdcoach van Standard Fémina.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.