Opstelling van Club nu al bekend? ‘Ivan Leko kiest voor twee nieuwe namen’

© Club Brugge

Binnen goed anderhalf uur weten we met welke elf Club Brugge straks uitpakt tegen Anderlecht, maar op Twitter wordt nu al een ferm tipje van de sluier opgelicht over de opstelling van Ivan Leko voor vanavond.

28 april 2019 14:30 - Volgens Tomas Taecke, Clubwatcher voor Het Laatste Nieuws, zouden er in vergelijking met de match van afgelopen maandag op het veld van Antwerp twee nieuwe namen in de basiself gedropt worden.

Krépin Diatta zou samen met Arnaut Danjuma de flanken bezetten, dat betekent dat Emmanuel Dennis na twee mindere prestaties naar de bank wordt verwezen. Ook Loïs Openda zou uit de ploeg verdwijnen ten voordele van Siebe Schrijvers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.