Penalty op Openda niet gezien? ‘Woordvoerder van de VAR’ legt uit hoe dat in godsnaam mogelijk was

© De Ideale Wereld

De nieuwste frats van de videoref in het nadeel van Club Brugge is al dagen een hot item en ook bij De Ideale Wereld konden ze niet voorbij aan de blunder van de arbitrage tegen Antwerp. Zet u schrap voor een flink en behoorlijk grappig staaltje satire van de bovenste plank.

De woordvoerder spreekt: VAR

24 april 2019 19:47 - De VAR maakt door een paar bizarre beslissingen geen al te beste beurt in Play-off 1. Gelukkig is er door KV Mechelen groter nieuws waar voetbalfans om malen. Dat belette de woordvoerder echter niet om zijn zegje te doen.

Geplaatst door De Ideale Wereld op Dinsdag 23 april 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.