Revelatie Mats Rits krijgt vreemd, maar mooi compliment van RSCA-icoon

Bij het begin van het seizoen werden er wat vraagtekens gezet bij de transfers van Siebe Schrijvers en Mats Rits, maar beide Belgische spelers drukten bij Club Brugge al snel hun stempel. Zelfs Paul Van Himst is onder de indruk van nuttige pion in de schaduw Rits.

13 april 2019 10:42 - “Als ge nu ziet… Leko heeft Mats Rits gezet. Rits is een kuisvrouw, hé. Pas op, ik bedoel dat positief. Hij laat Vormer en Vanaken uitblinken. Ik zou ene gelijk Rits nooit kopen, maar ’t is wel de ideale man gebleken voor Brugge”, laat de viervoudige Gouden Schoen optekenen in Het Laatste Nieuws. De 25-jarige infiltrerende middenvelder speelde dit seizoen geheel onverwacht onze beresterke stofzuiger Marvelous Nakamba uit de ploeg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.