Rits krijgt steun van Clubicoon na offday: “Hij heeft dit seizoen toch al veel goeie matchen gespeeld”

Mats Rits werd verrassend vroeg gewisseld in Genk. Onze nuttige werkmier op de 6 bleef al tijdens de rust binnen en werd afgelost door Sofyan Amrabat, die gretig en sterk inviel. Moet Ivan Leko maandag in Antwerp voor een nieuwe defensieve middenvelder kiezen?

16 april 2019 21:38 - “Amrabat zou een betere keuze kunnen zijn tegen Antwerp omdat hij meer strijd kan leveren dan Rits, maar ik zou er hem niet uitzetten”, is Franky Van der Elst duidelijk in HLN.

“Oké, Malinovskyi mag dan zondag Rits wat afgetroefd hebben, het neemt niet weg dat hij dit seizoen al veel goeie matchen heeft gespeeld.”

Met Marvelous Nakamba nog op de terugweg na blessureleed lijkt Sofyan Amrabat hét alternatief voor Mats Rits, maar Franky Van der Elst heeft zo zijn bedenkingen.

“Amrabat heeft mij nog niet overtuigd. Toch niet voldoende om hem nu op de plek van Rits te zetten. Ik zou het meer begrijpen als Danjuma maandag in de basis zou staan”, meent de legendarische ex-middenvelder van Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.