Ruud Vormer: “Je ziet op training dat de sfeer goed is en dat iedereen zin heeft in de play-offs”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

De voorbije weken werden er wat ballonnetjes opgelaten over de moeizame relatie tussen Ivan Leko en enkele spelers, maar daar is in en rond Jan Breydel weinig van te merken. Ook Ruud Vormer benadrukte na de historische zege op het veld van Anderlecht nog eens dat alles koek en ei is bij blauw-zwart.

08 april 2019 10:20 - “We zijn op de goeie weg. Ik zei voor de play-offs al dat we in goede doen waren. Je ziet dat op training, dat de sfeer goed is. Iedereen had en heeft zin in de play-offs en die zege tegen Anderlecht is heel mooi hoor, eindelijk”, laat een stralende Vormer optekenen bij Play Sports.

“De play-offs leuk? Ja, voor Genk iets minder nu hé. Het is leuk dat we niet meer over die vloek moeten spreken. Iedere supporter van Club Brugge wordt ermee geconfronteerd, dat is gewoon zo. Ik hoorde hier ook al 4,5 jaar dat we maar niet konden winnen op Anderlecht. Het is nu een keer gebeurd en nu mogen we het wel een beetje vieren ook.”

Al is er ook een belangrijke nuance vanwege onze noeste en professionele kapitein: “Maar maandag moeten we er weer staan, hé. Een pintje drinken in de bus? Ja, ik denk dat ik er wel eentje pak met de jongens, ja hoor.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.