Scheidsrechter voor Club-Anderlecht bekend, maar let vooral op de VAR van dienst

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

De supporters van Club Brugge zullen ongetwijfeld met argusogen uitgekeken hebben naar de aanduiding van de scheidsrechters voor speeldag 6 in de play-offs. Intussen weten we wie zondag de spelleiding in handen heeft.

26 april 2019 16:12 - De kraker tussen Club en Anderlecht moet in goede banen geleid worden door Erik Lambrechts. De VAR voor zondag is dan weer Lawrence Visser oftewel de man die afgelopen maandag nog de flagrante strafschopfout op van Jelle Van Damme op Loïs Openda niet had gezien. Wim Smet werd dan weer aangeduid als vierde official.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.