Schrijvers spreekt zich uit over titelkansen én licht toe waarom hij tegen Antwerp op de bank zat

Volgens bepaalde media is het bij Club Brugge een beetje met de moed der wanhoop in de titelstrijd, maar dat ontkent Siebe Schrijvers alvast met klem. Onze technisch vaardige schaduwspits is niet van plan om zomaar de handdoek in de ring te gooien.

30 april 2019 19:44 - “Of we nog geloven in de titel? Ja natuurlijk, anders kan je er beter mee stoppen, toch? Wij geven gewoon niet op en proberen elke match drie punten te pakken”, aldus Siebe Schrijvers bij Play Sports.

Genk staat vrijdag alvast voor een verraderlijke thuismatch tegen revelatie Antwerp: “We hebben daar vorige week gespeeld en dat is een enorm goeie en potige ploeg. Wij moeten gewoon hopen dat Genk ergens punten laat liggen. Waar maakt niet uit, wij geloven er alvast in.”

Na een weekje op de bank mocht Schrijvers zich tegen Anderlecht weer uitleven als zwerver tussen middenveld en aanval: “Dat ik op Antwerp op de bank zat, was een keuze van de coach. Hij heeft individueel met mij gesproken en zei dat hij koos voor meer snelheid en power met Loïs Openda. Dat ik niet inviel, was wel jammer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.