Siebe Schrijvers wil zondag (nog) eens zijn ex-club nekken: “Gaan ook in Genk voor de drie punten”

Een sleutelmatch in PO1, zo mag je de kraker van komende zondag tussen leider Genk en nummer twee Club Brugge gerust noemen. Voor Siebe Schrijvers wordt het al zijn derde weerzien met zijn ex-club, maar medelijden heeft hij niet. Hij wil vol voor de zege gaan.

10 april 2019 11:12 - In de reguliere competitie stond onze 22-jarige schaduwspits, die in geen tijd alle Brugse harten veroverde, twee keer aan het kanon tegen de ploeg die hij vorige zomer verliet. Volgt straks een derde doelpunt tegen Genk? Dat zou mooi zijn, maar Schrijvers is maar met één ding bezig: winnen.

“Het is een heel belangrijke wedstrijd hé, die in Genk. Maar goed, 9 op 9 is een heel mooie start en ook daar gaan we voor de drie punten. Er zijn twee of drie grote favorieten voor de titel. Iedereen kent het grote belang van de match van zondag en we hebben een week om die voor te bereiden.”

De generale repetitie mocht er alvast wezen: “Een 4-0 overwinning is altijd leuk tegen een concurrent. We hebben bij momenten fantastisch voetbal gespeeld. De automatismen zaten goed en we hadden een goed game plan. Wat het belangrijkste punt was van ons plan? Die pressing, hé. We hebben echt heel hoog druk gezet en hebben Standard niet laten voetballen. Dat moeten we thuis altijd proberen en dat is opnieuw gelukt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.