Slecht nieuws voor blauw-zwarte pechvogel: “Waarschijnlijk is zijn seizoen voorbij”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Vorig seizoen veroverde hij als huurling van het Turkse Besiktas al snel een basisplaats bij Club Brugge, maar sinds zijn definitieve transfer naar blauw-zwart heeft Matej Mitrovic vooral veel miserie gekend. En er schijnt nog niet meteen licht aan het einde van de tunnel.

20 april 2019 11:41 - Momenteel werkt onze Kroatische centrale verdediger nog altijd aan zijn terugkeer en die zal mogelijk niet meer voor dit seizoen zijn, dat liet Ivan Leko gisteren verstaan op zijn persconferentie.

“Of het einde seizoen is voor Mitrovic? Het is een moeilijke situatie. Matej volgt nog steeds een individueel programma zonder de mogelijkheid om 100% te trainen. Waarschijnlijk is het seizoen voor hem voorbij.”

Voor de rest zijn er weinig of geen personeelsproblemen: “Iedereen is klaar, behalve Mitrovic en Vlietinck. Al is het eigenlijk nog iets te vroeg om al iets te zeggen aangezien we zaterdag en zondag nog een training op het programma hebben staan. Op dit moment is dat evenwel de situatie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.