Spelers én fans in extase op Twitter na 21 jaar wachten: “Dit is voor Bacca, Diaby en Sterchele”

© Play Sports

Ook op de sociale media was de klassieker tussen Anderlecht en Club Brugge uiteraard een veelbesproken item en de fans én ook de spelers van de uittredende landskampioen lieten zich allesbehalve onbetuigd. Die bevrijdende 2-3 op paars-witte bodem maakt duidelijk heel wat los.

05 april 2019 09:04 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.