Spelers staan achter Leko: “Zou het spijtig vinden want hij is een goeie trainer” en “We spelen voor de coach”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Sinds vrijdag wordt er heel wat gepalaverd over de toekomst van Ivan Leko. Blaast hij na dit seizoen de aftocht in Jan Breydel of zit er alsnog een verlengd verblijf in? Geen ideale situatie zou je denken, maar de spelers lijken er niet mee bezig en focussen volop op de titelstrijd.

01 april 2019 18:49 - “In de kleedkamer is daar niks over gezegd geweest. Ook Ivan Leko heeft dat niet gedaan”, is Ruud Vormer glashelder. “Kijk, we hebben maar één ding voor ogen. Het is opmerkelijk, maar wij zijn er niet mee bezig. We hebben één doel en dat is kampioen worden”, klinkt het in HLN.

“Dit is een keuze van Leko, wij moeten voetballen. Of ik het spijtig zou vinden? Dat wel, want hij is een goeie trainer”, spreekt onze kapitein zich duidelijk uit. En ook Siebe Schrijvers laat er geen twijfel over bestaan: “We hebben het er nog niet over gehad. Wel is het zo dat we samenwerken en dat hij er nog steeds is”, aldus de 22-jarige aanvaller.

“Op dat vlak is er niets veranderd in de aanloop van de play-offs. Natuurlijk is het jammer want hij heeft een fantastisch parcours afgelegd. Dat die beslissing niet van invloed is op onze play-offs hebben jullie vandaag (gisteren, red.) gezien. We spelen voor de coach, voor de club en voor het logo op onze borst.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.